sâmbătă, 27 noiembrie 2010

O singura viata, multe vise

Oare toti avem vise?Visurile ce sunt ?si nu ma refer la visele alea in care noi dormim si ele vin fara nici un rost,ma refer la visele care vin din suflet...poate va mirati dar de acolo vin nu din minte fiindca mintea nu are sentimente..!
Stiti cum e atunci cand intri in starea aia unde acolo si nori pot fi roz?un fel de a spune asta e un vis ...Viata nu e usoara ,poate deaia visurile o mai indupleca ,cum e atunci cand visezi la tot ce ai in minte,cand mintea iti face iluzi,planuri pe care le vrei din toata inima?E frumos sa visam ,sa speram,sa intram in asa zisa "Cartea ta de povesti" cu zambete,bucuri , trairi, sentimente si cel mai important e sa crezi in ele , dar pe deoparte ne pot face si rau...
             E ca atunci cand prinzi un fulg de nea in mana ta calda si il strangi atat de tare incat  sa nu iasa,iar la sfarsit cand iti deschizi mana A disparut..asa sunt visele azi te bucuri ,maine plangi!
       Intri in propria ta minte,iti creezi un sngur loc,creativitatea iti face cu puctele ei colorate cu ochiul,"Esti un visator intr o singura viata".Visul este limbajul sufletului si al fiintei,daca nu le retinem,daca le pierdem,ramanem astfel mai saraci cu o amintire sau cu un anumit indiciu care ne ar putea ajuta sa ne rezolvam mai bine problemele de zi cu zi.Multi,lucreaza cu visele lor,sunt pline de semnificati pentru ei ,sunt pentru a invata mai multe despre sentimentele ,gandurile ,iluziile ,sperantele ,comportamentul,motivele si valorile noastre.
                          De multe ori visele ne vorbesc despre ceea ce noi nu auzim.Visul este portita catre lumea interioara si adesea este mesajul pe care sufletele noastre vrea sa ni-l transminta.In vise nu este real obiectul ,persoana,locul ci sentimentul pe care il resimtim.
               Esti implinit atunci cand sufletul tau iti da sentimentul acela de caldura,esti singurul stapan pe viata si mai ales pe visurile tale!

                                                          VISEAZA SI TANJESTE DUPA SENTIMENTUL DIN ELE!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu